Wandelcoaching.

wandelcoaching

Wandelcoaching is méér dan alleen lopen en praten! De natuur geeft veel aanknopingspunten en weerspiegelt wat in ons leeft.

 

Bij wandelcoaching verlaten we de veilige beslotenheid van mijn praktijkkamer en trekken de natuur in. Op nog geen 2 min. lopen van mijn woon/praktijkadres ligt het uitgestrekte natuurgebied, het "Oldambtmeer".

 

Zit je gevangen in een wirwar van gedachten en gevoelens? Pieker je veel? Ontbreekt het aan energie en motivatie? Is je toekomstbeeld beangstigend en onduidelijk?

 

Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. In de natuur zijn nodigt als vanzelf uit tot loslaten, tot verbinding maken met jezelf en wat je wilt bereiken. Het helpt om dingen in een ruimer perspectief te zien. Wandelen geeft rust in je hoofd. Er komt ruimte en het is gemakkelijker om te luisteren naar die eigen innerlijke stem.

 

Al lopend gaan we met elkaar in gesprek. Het kan prettig zijn om te praten met iemand die naast je loopt i.p.v. tegenover je zit. Een stilte in een gesprek voelt niet ongemakkelijk.

 

Wandelcoaching is geschikt bij allerlei hulpvragen. Zeker bij hulpvragen rond verlies en rouw, depressie of burn-out kan in de natuur zijn een rustgevende, helende werking hebben.

 

Bij wandelcoaching is de duur van een sessie minimaal anderhalf uur. Als je dat prettig vindt ronden we het gesprek binnen bij een kopje koffie of thee af. Heb je voorkeur voor een bepaald gebied, dan kan dat natuurlijk.

 

Je belangstelling gewekt? Je kunt het vrijblijvend een keer proberen!